Будь краще ніж учора

Теплий салат з нутом

Теплий салат з нутом

50 минут
4 порции

Теплий салат з нуту ідеально підходить для обіду у вихідні або святкової вечері.

Энергетическая ценность на порцию:
калории371ккал
жиры23гр
углеводы28гр
белки15гр
клетчатка7гр
соль1.62гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

  1. Розігріти духовку до 180С. Порізати цибулю, перець, помідори, кабачки і  викласти на неглибоке деко, приправити чорним перцем. Полити оливковою олією. Запікати 20-25 хвилин доки овочі не підрум'яняться.
  2. Поки овочі запікаються, приготуйте заправку для салату. Змішайте лимонний сік, оливкову олію, сіль, перець і трави.
  3. Кубиком поріжте фету. Коли овочі будуть готові, дістаньте їх з духовки і дайте охолонути протягом 5 хвилин.
  4. У великій мисці змішайте овочі, фету і соус. Злегка струсіть перед подачею. Рекомендуємо подавати з пітою.