Теплий салат з нутом
50 минут
Теплий салат з нуту ідеально підходить для обіду у вихідні або святкової вечері.
Энергетическая ценность на порцию:
калории371ккал
жиры23гр
углеводы28гр
белки15гр
клетчатка7гр
соль1.62гр
Ингредиенты
- Цукіні (Кабачок), порізати, 2 шт
- Цибуля, порізати на невеликі дольки, 2 шт
- Лимон, вичавити сік, 0.5 шт
- Помідор, порізати на невеликі четвертини, 2 шт
- Олія Оливкова Екстра Вірджин, 5 ст.л.
- Петрушка, порізати, 20 гр
- Цибуля зелена, порізати, 20 гр
- Сир фета, порізати, 100 гр
- Нут, консервований, 400 гр
- Сіль, за смаком
- Перець чорний, за смаком
- Перець солодкий, порізати, 1 шт
Спосіб приготування:
- Розігріти духовку до 180С. Порізати цибулю, перець, помідори, кабачки і викласти на неглибоке деко, приправити чорним перцем. Полити оливковою олією. Запікати 20-25 хвилин доки овочі не підрум'яняться.
- Поки овочі запікаються, приготуйте заправку для салату. Змішайте лимонний сік, оливкову олію, сіль, перець і трави.
- Кубиком поріжте фету. Коли овочі будуть готові, дістаньте їх з духовки і дайте охолонути протягом 5 хвилин.
- У великій мисці змішайте овочі, фету і соус. Злегка струсіть перед подачею. Рекомендуємо подавати з пітою.