Будь краще ніж учора

Салат Тако

Салат Тако

30 минут
1 порция

Любите мексиканську кухню?

Це не просто салат, це повноцінна страва, яка сподобається кожному. Рекомендуємо подавати з сирними тако.

Энергетическая ценность на порцию:
калории570ккал
жиры42гр
углеводы12гр
белки36гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. На середньому вогні обсмажте яловичий фарш. Додайте приправу тако і трохи кип'яченої води, щоб протушкувати фарш. Перемішуючи, доведіть суміш до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте 10 хвилин. Зніміть з вогню і дайте трохи охолонути.
2. Помідори черрі порізати на половинки.

3. Поріжте салат-ромен та кубиками авокадо.

4. Натріть сир.

5. У великому салатнику змішайте зелень, авокадо, помідори і сир. Додати злегка охолоджений яловичий фарш, сметану і акуратно перемішайте. Подавати теплим або охолоджувати в холодильнику за бажанням.