
Салат Тако
30 минут
Любите мексиканську кухню?
Це не просто салат, це повноцінна страва, яка сподобається кожному. Рекомендуємо подавати з сирними тако.
Энергетическая ценность на порцию:
калории570ккал
жиры42гр
углеводы12гр
белки36гр
Ингредиенты
- Авокадо, порізати кубиками, 0.25 шт
- Фарш яловичий (80% м'яса, 20% жиру), 85 гр
- Ромен-салат, порізати, 75 гр
- Помідор, порізати, якщо використовуєте помідори чері, то розрізати на дві частини, 1 шт
- Сир Чеддер, потерти, 40 гр
- Сметана (20%), 120 мл
- Приправа Тако, 2 ч.л.
Спосіб приготування:
1. На середньому вогні обсмажте яловичий фарш. Додайте приправу тако і трохи кип'яченої води, щоб протушкувати фарш. Перемішуючи, доведіть суміш до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте 10 хвилин. Зніміть з вогню і дайте трохи охолонути.
2. Помідори черрі порізати на половинки.
3. Поріжте салат-ромен та кубиками авокадо.
4. Натріть сир.
5. У великому салатнику змішайте зелень, авокадо, помідори і сир. Додати злегка охолоджений яловичий фарш, сметану і акуратно перемішайте. Подавати теплим або охолоджувати в холодильнику за бажанням.