Будь краще ніж учора

Батончики з малиною та кедровими горішками

Батончики з малиною та кедровими горішками

60 минут
12 порции

Соковиті, сезонні фрукти зроблять Ваш перекус не тільки смачним, але і корисним. Вітамінний снек легко здатний задовольнити бажання солодкого.

Энергетическая ценность на порцию:
калории391ккал
жиры24гр
углеводы40гр
белки6гр
клетчатка3гр
сахар15гр
соль0.41гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. Розігріти духовку на 170С. Змастити вершковим маслом неглибоке деко розміром близько 23 см. У глибоку миску насипати борошно, вівсяні пластівці, масло і пальцями гарненько змішати до отримання однорідної маси без грудочок. Додайте цукор, лимонну цедру і 75 гр кедрових горіхів, добре перемішайте суміш, отримавши кілька великих однорідних липких шматків.

2. Розкладіть близько двох третин суміші на деко, злегка притисніть. Зверху добре прісипте малиною, потім розкладіть решту вівсяної суміші і в завершенні посипте кедровими горіхами, що залишились,  і трохи притисніть.

3. Випікайте 35-40 хвилин до блідо-золотистого кольору. Розріжте на 12 частин гострим ножем поки випічка ще тепла, потім залиште остигати на деко. Термін зберігання батончиків - 2-3 дня.