Будь краще ніж учора

Свинина зі спаржею у грибному соусі

Свинина зі спаржею у грибному соусі

50 минут
1 порция

Грибний соус відмінно доповнить насичений смак свинини і спаржі. Страва може як приємно урізноманітнити ваше меню, так і стати відмінним варіантом при низьковуглеводній дієті.

Энергетическая ценность на порцию:
калории675ккал
жиры55гр
углеводы9гр
белки36гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. У неглибокій сковорідці на оливковій олії обсмажити свинину (2-3 хвилини). Зняти зі сковороди, перекласти в миску і накрити кришкою, щоб не хололо.
2. Далі готуємо грибний соус. На сковороді на середньому вогні розтопити вершкове масло, додати приправи, часник, порізані гриби і тушкувати все близько 5-7 хвилин. Коли гриби пустять сік, додати м'ясо. Готувати близько 25 хвилин. В кінці додати збиті вершки або звичайні вершки, щоб грибний соус вийшов більш густим. Готувати ще 7 хвилин.

3. Спаржу можна зварити окремо і подавати до м'яса, поливши вершково-грибним соусом. А можна додати разом з вершками і тушкувати 7 хвилин.