Будь краще ніж учора

Вівсяно-яєчний омлет

Вівсяно-яєчний омлет

10 минут
2 порции

Цей яєчний омлет з додаванням вівсяних пластівців можна приготувати і на обід або вечерю, він досить легкий і одночасно поживний. Ви можете готувати його тільки на білках, що відмінно підійде спортсменам і всім любителям корисних, протеїнових сніданків.

Ви можете замінювати або додавати спеції, кількість і види овочів в рецепті на ваш смак.

Энергетическая ценность на порцию:
калории272ккал
жиры8гр
углеводы30гр
белки20гр
клетчатка4гр
сахар4.1гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. Збийте яйця до появи пінки.
2. Змішайте вівсяні пластівці, куркуму, сіль, перець і орегано в мисці, додайте молоко, добре перемішайте до утворення тіста.
3. Додайте яйця в цю суміш і збийте.
4. Нагрійте трохи оливкового масла на сковороді і додайте приготовану суміш, рівномірно розподіливши її.
5. Додайте овочі на сковороду.
6. Переверніть омлет через хвилину і продовжуйте смажити ще хвилину або дві.
7. Подавати гарячим або теплим. Можна покласти на шматочок хліба. Смачного!