
Вівсяно-яєчний омлет
Цей яєчний омлет з додаванням вівсяних пластівців можна приготувати і на обід або вечерю, він досить легкий і одночасно поживний. Ви можете готувати його тільки на білках, що відмінно підійде спортсменам і всім любителям корисних, протеїнових сніданків.
Ви можете замінювати або додавати спеції, кількість і види овочів в рецепті на ваш смак.
Ингредиенты
- Білок яєчний, 4 шт
- Вівсяні пластівці, 30 гр
- Помідор, порізати кубиками, 0.5 шт
- Перець солодкий, порізати, 0.5 шт
- Молоко напів-знежирене, 4 ст.л.
- Морква, натерти на тертушці, 0.5 шт
- Цибуля зелена, порізати, 1 шт
- Селера, дрібно порізати, 30 гр
- Сіль, за смаком
- Орегано, 1 дрібка
- Куркума, 1 дрібка
- Перець чорний, за смаком
- Олія Оливкова Екстра Вірджин, 1 ст.л.
Спосіб приготування:
1. Збийте яйця до появи пінки.
2. Змішайте вівсяні пластівці, куркуму, сіль, перець і орегано в мисці, додайте молоко, добре перемішайте до утворення тіста.
3. Додайте яйця в цю суміш і збийте.
4. Нагрійте трохи оливкового масла на сковороді і додайте приготовану суміш, рівномірно розподіливши її.
5. Додайте овочі на сковороду.
6. Переверніть омлет через хвилину і продовжуйте смажити ще хвилину або дві.
7. Подавати гарячим або теплим. Можна покласти на шматочок хліба. Смачного!