Будь краще ніж учора

Крем-суп із печериць

Крем-суп із печериць

40 минут
6 порций

Смачним і ніжним виходить грибний суп-пюре з печериць. Незважаючи на те, що він легкий і малокалорійний, одночасно він дуже поживний, має густу консистенцію, наближену до крему.

 

Энергетическая ценность на порцию:
калории57ккал
жиры2.6гр
углеводы5.6гр
белки3.5гр

Ингредиенты

Рецепт приготування:

Спочатку візьміть картоплю, очистіть її і поставте варитися.

Поки картопля готується, поріжте дрібно цибулю і обсмажте її на розігрітій сковороді на рослинному чи оливковому маслі.

Підсмажівші цибулю до напівпрозорого кольору, додайте в сковороду нарізані печериці і смажте далі 10 хвилин до випаровування рідини.

Гриби з цибулею помістіть в блендер і приготуйте пюре.

Зваривши картоплю, варто залишити один стакан відвару на випадок, якщо крем-суп вийде занадто густим. Потовчіть картоплю, додайте пюре з грибів і вершки, і все добре перемішайте. Всю отриману масу покладіть в блендер і подрібніть до отримання однорідної маси.

Крем-суп перелийте в каструлю і доведіть до кипіння. Якщо суп вийшов густий, то можна додати стакан картопляного відвару. Залишилося покласти спеції і нарізану зелень, і крем-суп готовий.