Будь краще ніж учора

Італійський овочевий суп

Італійський овочевий суп

55 минут
8 порций

Зима - прекрасна пора, щоб задовольнити Вас насиченим смаком  італійського овочевого супу - Мінестроне. Цей серцево-корисний рецепт - це поживна їжа, яка не тільки містить мало калорій, але і містить мало жиру.

Энергетическая ценность на порцию:
калории215ккал
жиры6гр
углеводы30гр
белки11гр
клетчатка5гр
сахар12гр
соль1.06гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. Готуємо овочевий бульйон. Почистити і крупно порізати цибулю, моркву, селеру, зелень. У каструлю з холодною водою додаємо порізані овочі і чищений часник, ставимо на вогонь. Довести бульйон до кипіння, додати лавровий лист, сіль, перець (не потрібно надмірно солити і перчити, так як цей бульйон - основа нашого супу). Варимо приблизно 20 хв (овочі повинні бути м'якими).

2. Пожарте цибулю, моркву і селеру (попередньо дрібно порізавши) в маслі на великій сковороді протягом 10 хвилин до легкого рум'янцю. Додайте трохи води, якщо овочі почнуть склеюватися. За смаком додайте цукор, часник, трави. Поріжте кубиками кабачки і додайте до овочів, тушкуйте 4-5 хвилин на середньому вогні, поки вони не стануть коричневими.

3. Процідіть овочевий бульйон через друшляк. Додайте консервовану квасолю, порізані кубиком помідори і варіть 20 хв. Потім додайте тертий пармезан і макарони та варіть ще 6-8 хв на повільному вогні до готовності макаронів.

4. Суп готовий. Посипте тертим пармезаном (або вегетаріанським еквівалентом) і дрібно порізаним базиліком. Смачного.