Будь краще ніж учора

Батончики Гранола

Батончики Гранола

25 минут
16 порций

Ці домашні батончики містять набагато корисніші інгрідієнти ніж магазинні. 
Чудово підійюдуть як для перекусу, так і прекрасно доповнять ваш сніданок, стануть гідною альтернативою цукеркам и печиву. 

Энергетическая ценность на порцию:
калории86ккал
жиры2.8гр
углеводы14.4гр
белки1.5гр
клетчатка1.1гр
сахар6.7гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. Приготуйте деко. Застеліть його  пергаментним папером і змастіть рослинною олією.

2. Якщо ви плануєте випікати батончики, попередньо розігрійте духовку до 180 ° С.

3. Змішайте всі сухі інгредієнти у великій мисці. Збийте рідкі інгредієнти в окремій мисці, потім перемішайте з сухими до отримання однорідної маси.

4. Перемістіть підготовлену суміш на деко, створюючи при цьому невисокий, однорідний шар. Щільно притисніть. Запікайте близько 18 хвилин, потім знову щільно притисніть.

5. Дайте повністю охолонути, перш ніж розрізати на батончики.