Будь краще ніж учора

Гранола

Гранола

26 минут
12 порции

Цей смачний, багатий і поживний рецепт гранолы природньо пидсолодженый медом або кленовим сиропом. Комбинуйте і додавайте свої улюблені горіхи, насіння і сухофрукти.

Нехай ваш ранок почнеться смачно!

Энергетическая ценность на порцию:
калории259ккал
жиры15гр
углеводы28гр
белки6гр
клетчатка3гр
сахар13гр
соль0.02гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

  1. Розігріти духовку до 175 ° С. На деко постелити пергаментний папір.
  2. У великій мисці ретельно змішати вівсяні пластівці, горіхи і насіння, сіль і корицю.
  3. Налити масло (можна оливкове, кокосове або кунжутне), мед і / або кленовий сироп і ваніль. Дуже добре перемішати до отримання однорідної маси.
  4. Розкласти гранолу на підготовлений лист рівномірним шаром.
  5. Випікати до золотистого кольору, приблизно 21-23 хвилини, помішуючи 1-2 рази. Гранола стане ще більш хрусткою, коли вона охолоне.
  6. Дати гранолу повністю охолонути. Розділити на частини, додати сухофрукти (попередньо порізавши).
  7. Зберігати в герметичному контейнері протягом 1-2 тижнів або в герметичному мішку в морозильній камері до 3 місяців.