Будь краще ніж учора

Куряча грудка по-діжонськи в пантровці

Куряча грудка по-діжонськи в пантровці

35 минут
5 порций

Ось як приготувати курку смачно, корисно і швидко. Страва прекрасно поєднується зі спаржею і зеленню.

Энергетическая ценность на порцию:
калории623ккал
жиры16гр
углеводы40гр
белки76гр
клетчатка3гр
сахар3гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. Приготуйте два деко або інші форми для запікання в духовці розміром 17 * 11. Розігріти духовку до 200 °С. Форми добре змастити оливковою олією.

2. На великому аркуші паперу для випічки змішайте хлібні крихти, зелень і паприку. На другий лист розкладіть курячі грудки в один шар. Кожне філе рівномірно намажте гірчицею з обох боків. Потім кожен шматок обкатайте в суміші з хлібних крихт і приправ. Розкладіть філе в один шар на деко. Збризніть оливковою олією.

3. Випікати 15 хвилин. Повернути деко і запікати ще 10 хв.

4. Подавати з овочами і зеленню.