
Курячі котлети з кабачком
40 минут
Легкі, поживні, курячі котлети відмінно підійдуть як на обід, так і на вечерю. Простота приготування, соковитість і низька калорійність не залишать байдужим ні кухаря, ні гостя.
Энергетическая ценность на порцию:
калории102ккал
жиры6.3гр
углеводы2.6гр
белки8.5гр
Ингредиенты
- Куряче фiле, пропустити через м'ясорубку разом із замоченим батоном, 2 шт
- Цукіні (Кабачок), потерти на терку, вичавити сік, 1 шт
- Яйце куряче, сире, 1 шт
- Крохмаль картопляний, 1 ст.л. без верху
- Кріп, 2 гілочки
- Петрушка, 2 гілочки
- Сіль, за смаком
- Перець чорний, за смаком
- Молоко напів-знежирене, 100 мл
- Батон, 2 шматочка
Спосіб приготування:
- Шматочки батона залити молоком на 2-3 хвилини.
- Куряче філе (можна філе індички) із замоченим батоном пропустити через м'ясорубку.
- Кабачок (або цукіні) натерти на крупну тертку. Вичавити сік.
- Додати яйце, натертий кабачок, крохмаль, дрібно порізану зелень. Посолити, поперчити за смаком, можна додати прованські трави або орегано.
- Добре перемішати, вимісити до отримання однорідної маси.
- Сформувати невеликі котлетки. Можна змочувати руки у воді, щоб не приставав фарш.
- Смажити на рослинній олії на середньому вогні або готувати під кришкою на пару.
- Подавати до салату або будь-якого іншого гарніру на ваш смак.