Будь краще ніж учора

Курячі котлети з кабачком

Курячі котлети з кабачком

40 минут
10 порций

Легкі, поживні, курячі котлети відмінно підійдуть як на обід, так і на вечерю. Простота приготування, соковитість і низька калорійність не залишать байдужим ні кухаря, ні гостя.

Энергетическая ценность на порцию:
калории102ккал
жиры6.3гр
углеводы2.6гр
белки8.5гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

  1. Шматочки батона залити молоком на 2-3 хвилини.
  2. Куряче філе (можна філе індички) із замоченим батоном пропустити через м'ясорубку.
  3. Кабачок (або цукіні) натерти на крупну тертку. Вичавити сік.
  4. Додати яйце, натертий кабачок, крохмаль, дрібно порізану зелень. Посолити, поперчити за смаком, можна додати прованські трави або орегано.
  5. Добре перемішати, вимісити до отримання однорідної маси.
  6. Сформувати невеликі котлетки. Можна змочувати руки у воді, щоб не приставав фарш.
  7. Смажити на рослинній олії на середньому вогні або готувати під кришкою на пару.
  8. Подавати до салату або будь-якого іншого гарніру на ваш смак.