Будь краще ніж учора

Крем-суп із броколі та шпинату

Крем-суп із броколі та шпинату

30 минут
2 порции

Це супер легкий рецепт з простими інгредієнтами для будь-якої пори року. Цей кремовий, зелений суп наповнений клітковиною і вітамінами.

Энергетическая ценность на порцию:
калории150ккал
жиры8.1гр
углеводы16.1гр
белки6.4гр
клетчатка4.8гр
сахар3.8гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. Готуємо овочевий бульйон. Почистити і порізати цибулю, моркву, селеру, зелень. У каструлю з холодною водою додати порізані овочі і очищений часник, поставити на вогонь. Довести бульйон до кипіння, додати лавровий лист, сіль, перець (не потрібно надмірно солити і перчити, так як цей бульйон - основа нашого супу). Варити приблизно 20 хв (овочі повинні бути м'якими).

2. Доки бульйон готувається, розігріти оливкову олію на середньому вогні. Додати попередньо порізану цибулю. Готувати 2-3 хвилини, помішуючи. Додати часник і тушкувати ще 1 хвилину. Додати броколі і шпинат свіжий або морожений і протушкувати разом з цибулею і часником ще 15 хв, поки броколі не стане м'якою.
3. Зняти з вогню, посипати пармезаном і приправити чорним перцем
4. Далі збити в блендері, додавати овочевий бульйон для необхідної густоти.
5. Отриману суміш помістити в каструлю і довести до кипіння, посолити при необхідності.
6. Розлити по тарілках, додати 1 столову ложку грецького йогурту до кожної порції і прикрасити дрібно порізаною зеленою цибулею.