Будь краще ніж учора

Сквош

Сквош

50 минут
2 порции

Це найпростіший і легкий спосіб приготувати сквош (кабачок-спагеті). Це корисний замінник для макаронних виробів - з низьким вмістом калорій і жиру!

Энергетическая ценность на порцию:
калории148ккал
жиры8.4гр
углеводы19.6гр
белки1.8гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

В духовці

1. Розігріти духовку до 180 С. Злегка змастити деко оливковою олією.

2. Весь овоч легенько проколоти виделкою і помістити на деко. Запікати близько 1 -1: 30 ч до тих пір поки він не стане м'яким. Також можна розрізати овоч навпіл, очистити від насіння, збризнути маслом, посолити і поперчити і потім поставити  у духовку на 40 хвилин.

Зварити

1. Закип'ятіть воду у великій каструлі.

2. Опустіть овоч і варіть 20-30 хвилин в залежності від його розміру.

3. Перевирте виделкою його готовність. Вам повинно бути легко проколоти сквош.

Вийміть з духовки або каструлі і дайте йому охолонути. Якщо ви запікали його цілим - розріжте на дві рівні частини, вийміть насіння, приправте зсередини.
Використовуючи виделку, вишкрібайте плоть, формуючи спагетті.

Ваші сквош-спагетті готові!