Будь краще ніж учора

Тріска запечена зі скоринкою

Тріска запечена зі скоринкою

25 минут
4 порции

Риба - ідеальна "скіні" страва, а м'який смак тріски сподобається навіть м'ясоїдам.

Подавайте разом з брокколі та печеною картоплею, і у вас буде відмінна вечеря для нарощування м'язової маси.

Энергетическая ценность на порцию:
калории174ккал
жиры4гр
углеводы6гр
белки27гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Постеліть папір для запікання і помістіть підготовлене деко в духовку, щоб попередньо розігріти.

2. Висушіть філе паперовим рушником, приправте сіллю і чорним перцем.

3. У плоскій тарілці змішайте борошно, сіль і чорний перець.

4. У другій тарілці збийте яйця і яєчні білки.

5. У третій посудині перемішайте панірувальні сухарі, дрібно натертий пармезан, сушений орегано, базилік і чебрець.

6. Кожне філе обкатайте в борошні, позбавляючись надлишків. Занурьте філе в яєчну суміш, дозволяючи надлишку стекти.

7. Потім обкатайте філе в сухариках.

8. Розкладіть філе на розігріте деко, попередньо наливши трохи оливкового масла.

9. Запікати 16-18 хвилин.