
Тріска запечена зі скоринкою
Риба - ідеальна "скіні" страва, а м'який смак тріски сподобається навіть м'ясоїдам.
Подавайте разом з брокколі та печеною картоплею, і у вас буде відмінна вечеря для нарощування м'язової маси.
Ингредиенты
- Тріска, філе, 4 шт
- Борошно пшеничне, 85 гр
- Яйце куряче, сире, 1 ціле, відділити 2 білка, 3 шт
- Орегано, 0.5 ч.л.
- Базилік сушений, 0.5 ч.л.
- Чебрець, 0.5 ч.л.
- Сир Пармезан, натертий, 85 гр
- Сухарі, подріблених, 200 гр
- Перець чорний, за смаком
- Олія Оливкова Екстра Вірджин, 2 ст.л.
- Сіль, за смаком
Спосіб приготування:
1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Постеліть папір для запікання і помістіть підготовлене деко в духовку, щоб попередньо розігріти.
2. Висушіть філе паперовим рушником, приправте сіллю і чорним перцем.
3. У плоскій тарілці змішайте борошно, сіль і чорний перець.
4. У другій тарілці збийте яйця і яєчні білки.
5. У третій посудині перемішайте панірувальні сухарі, дрібно натертий пармезан, сушений орегано, базилік і чебрець.
6. Кожне філе обкатайте в борошні, позбавляючись надлишків. Занурьте філе в яєчну суміш, дозволяючи надлишку стекти.
7. Потім обкатайте філе в сухариках.
8. Розкладіть філе на розігріте деко, попередньо наливши трохи оливкового масла.
9. Запікати 16-18 хвилин.