Будь краще ніж учора

Ромен-рол з беконом

Ромен-рол з беконом

25 минут
1 порция

Хрусткий бекон, курочка, стиглі кубики помідорів разом з легким майонезом, обгорнуті в хрусткий, зелений салат-ромен. Страва неймовірно легка в приготуванні і ідеально підходить для дієти з низьким вмістом вуглеводів.

Энергетическая ценность на порцию:
калории632ккал
жиры48гр
углеводы8гр
белки42гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. Відділіть 3 великих зовнішніх листка голови салату.

2. На середньому вогні на оливковій олії приготуйте бекон. Потім підсмажте і трохи протушкуйте курячу грудку. Також можна приготувати курку на грилі.

3. У мисці перемішайте майонез, порізану соломкою курку, чорний перець і порізані на половинки помідори черрі.

4. Потерти сир чеддер або гауду.

4. Розкладіть суміш з помідорів на листя салату, додайте бекон, сир і загорніть.