
Салат із руколи та курки
Рукола - це ароматна, поживна зелень, яка має довгий список переваг для здоров'я. Це низькокалорійний продукт з високим вмістом фолієвої кислоти, вітамінів А, С і К, а також мінералів, таких як залізо і мідь. Його перцевий аромат робить кожну страву незвичайною. Цей салат один з кращих способів як зробити рукколу ще смачнішою!
Ингредиенты
- Рукола, 340 гр
- Куряче фiле, порізати на невеликі шматочки, підсмажити, 250 гр
- Морква, почистити, порізати, 300 гр
- Капуста білокачанна, порізати, 170 гр
- Олія Оливкова Екстра Вірджин, 3 ст.л.
- Насіння соняшника, 2 ст.л.
- Сіль, за смаком
- Перець чорний, за смаком
Спосіб приготування:
1. Порізати куряче філе на невеликі шматочки. Підсмажити на оливковій олії. Викласти на тарілку і дати їй охолонути.
2. Дрібно порізати капусту і моркву.
3. Рукколу і порізані овочі висипати у велику миску.
4. Порізати охолоджене філе і додати до овочів.
5. За смаком приправити своєї улюбленої заправкою (ми рекомендуємо змішати оливкову олію, діжонську гірчицю, бальзамічний оцет і приправи). 6. Посипати насінням соняшнику.