Будь краще ніж учора

Салат  із руколи та курки

Салат із руколи та курки

20 минут
2 порции

Рукола - це ароматна, поживна зелень, яка має довгий список переваг для здоров'я. Це низькокалорійний продукт з високим вмістом фолієвої кислоти, вітамінів А, С і К, а також мінералів, таких як залізо і мідь. Його перцевий аромат робить кожну страву незвичайною. Цей салат один з кращих способів як зробити рукколу ще смачнішою!

Энергетическая ценность на порцию:
калории469ккал
жиры12гр
углеводы14гр
белки65гр

Ингредиенты

Спосіб приготування:

1. Порізати куряче філе на невеликі шматочки. Підсмажити на оливковій олії. Викласти на тарілку і дати їй охолонути.
2. Дрібно порізати капусту і моркву.
3. Рукколу і порізані овочі висипати у велику миску.
4. Порізати охолоджене філе і додати до овочів.
5. За смаком приправити своєї улюбленої заправкою (ми рекомендуємо змішати оливкову олію, діжонську гірчицю, бальзамічний оцет і приправи).           6. Посипати насінням соняшнику.